Webmail inloggen

Via webmail kunt u met iedere browser uw e-mails lezen en beantwoorden. De e-mails blijven bewaard op de server. Op al onze shared mailoplossingen bieden we Roundcube als webmailapplicatie aan.  U kunt webmail bereiken via http://www.uwdomein.nl/roundcube. Uiteraard dient u "uwdomein.nl" te vervangen door uw daadwerkelijke domeinnaam.

U logt vervolgens in met het volledige e-mailadres en het wachtwoord wat u heeft ingevuld bij het aanmaken van uw e-mail account. U moet dus wel uw e-mail account al hebben aangemaakt via DirectAdmin, dit kan bij 'E-mail accounts' onder 'E-mail management'. Voor meer informatie over het aanmaken van een mailaccount klikt u hier.