E-mailadres aanmaken

Login op het controlepaneel DirectAdmin. Indien nodig klik op de betreffende domeinnaam waar u een e-mailadres van wenst aan te maken.

Klik op "Email Accounts"
Klik op "Create Mail Account"

Vervolgens kunt u elke willekeurig mail adres aanmaken met een door uw gekozen wachtwoord.

Nadat u op "create" hebt geklikt verschijnen de gegevens die u nodig hebt om het mail account in te stellen in bijvoorbeeld Outlook.