Als u wilt dat de e-mailserver automatisch een antwoord geeft op ontvangen e-mails, kunt u een vakantiemelding instellen. Op deze manier kunt u de verzender van de e-mail bijvoorbeeld laten weten dat u afwezig bent voor een bepaalde tijd.

Login op het controlepaneel DirectAdmin
Klik op "Vacation Messages"
Klik op "Set Vacation Message"

Selecteer het e-mailadres waar u de vakantiemelding op wenst in te stellen bij Vacation Account.
Bij "Vacation Message" kunt u vervolgens een bericht plaatsen welke automatisch wordt verstuurd naar de afzender. U kunt bij "Vacation Start" en "Vacation End" aangeven van wanneer tot wanneer u deze melding wilt laten versturen.