Controleer uw schijfruimte in het controlepaneel DirectAdmin en maak indien nodig ruimte vrij door oude berichten en data te verwijderen. Tevens is het ook mogelijk uw schijfruimte uit te breiden, neem hiervoor contact met ons op.

E-mail berichten verwijderen van de server:
Wanneer u gebruik maakt van een emailprogramma zoals bijvoorbeeld Outlook dan heeft u de optie de berichten automatisch te laten verwijderen van de server.
U vindt deze optie onder "Extra" > "Accounts" > "Eigenschappen email account" > tabblad "Geavanceerd".

Wanneer deze functie in uw e-mailprogramma nog niet aan stond zal dit alleen gelden voor de nieuwe inkomende berichten, de oude berichten dient u via webmail handmatig te verwijderen.
Log in via webmail en selecteer de berichten die u wenst te verwijderen, nadat u de berichten hebt verwijderd dient u tevens de prullenbak te legen zodat alle berichten daadwerkelijk zijn verwijderd.

Een andere optie is om uw mailbox in één keer te legen door in te loggen in het controlepaneel DirectAdmin > "email accounts" en het betreffende e-mailadres te selecteren.
Onderaan vindt u vervolgens de optie de mailbox te legen door op de knop "Empty" inbox te klikken.

LET OP: klik niet op de knop "Delete" hiermee verwijderd u uw hele email account!