Wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

In dit helpdeskartikel lees hoe je snel een eenvoudig een wachtwoord kunt herstellen voor:

» Je NetMatters-account
» Hosting controlepaneel (Directadmin)
» Een e-mail account

Tip: let op dat je bij het invoeren van een nieuw wachtwoord deze handmatig intypt en niet de knip en plak functie gebruikt.

NetMatters-account

Wanneer je niet meer kunt inloggen op je NetMatters account dan kun je op de volgende manier een nieuw wachtwoord opvragen.

• Ga naar de Wachtwoord vergeten-pagina door hier te klikken.
  • Vul je e-mailadres in waarmee je geregistreerd bent bij NetMatters.
  • Volg de instructies die je per e-mail ontvangt.

Hosting controlepaneel (Directadmin)

Wanneer je het wachtwoord van je hostingpakket (Directadmin) bent vergeten, kun je deze resetten via je NetMatters-account.

• Log in op je NetMatters-account.
  • Klik op "Producten"
  • Klik op achter het betreffende hostingpakket op 'Beheer'.
  • Klik in het menu aan de linkerkant op 'Wijzig wachtwoord'
  • Vul je nieuwe wachtwoord in.

E-mailaccount

Als u niet meer kunt inloggen op je e-mailaccount, dan kun je het wachtwoord opnieuw instellen op de volgende manier.

• Login op het controlepaneel van je hostingpakket (Directadmin)
  • Als je meerdere domeinnamen onder je pakket hebt klik je op de betreffende domeinnaam.
  • Onder E-mailmanagment klik je op "E-mailaccounts".
  • Achter het betreffende e-mailaccount klik je op "Change"
  • Vul je nieuwe wachtwoord in voor je e-mailaccount.