Razend snelle hosting

Ongekende laadtijden en hoge bereikbaarheid op onze A-merk SSD servers.

Magento caching

Door de geoptimaliseerde Magento caching technieken is jouw Magento-site nóg sneller.

PHP selectie

Je kan bij ons zelf instellen welke PHP versie je wilt gebruiken. Daarnaast ondersteunen we de nieuwste PHP 7.x versies.

Altijd een backup

Dagelijkse back-ups die tot 30 dagen geleden gemakkelijk en gratis terug te zetten zijn.

Magento

Webhosting

razendsnel
20,- per maand
Bestel nu
  • Onbeperkt webruimte
    Extra snel dankzij SSD
  • 6 vCPU's en 6 GB werkgeheugen
    Ongekend snel
Bestel nu

Ontworpen voor optimale prestaties

Of je nu een grote webwinkel hebt of een professionele website, onze geoptimaliseerd Magento hosting zorgt ervoor dat je website maximaal presteert. Met 6vCPU’s en 6GB werkgeheugen is je website ongekend snel en heb je gegarandeerd een stabiele Magento website waarmee je probleemloos kunt groeien.

Als dat niet genoeg is kun je ook nog eens gebruik maken van verschillende cachingtechnieken om de laadtijd van je Joomla! website nog verder te verlagen. Denk hierbij aan diverse cachingtechnieken zoals CloudFlare & Redis.

Bovendien maken we dagelijks backups naar een externe locatie.

Gratis SSL-certificaat

We hebben veiligheid hoog in het vaandel en onze servers zijn dan ook uitgerust met de beste firewalls en anti-DDOS maatregelen. Bij NetMatters kun je gebruik maken van een gratis SSL-certificaat via Let's Encrypt voor verbeterde bezoekers- en sitebeveiliging. en certificaat van Let's Encrypt kun je met een paar klikken automatisch en geheel gratis op je pakket installeren. Zo krijg je standaard en kosteloos verbeterde beveiliging op je site. Bovendien beloont Google je website met een betere ranking in de zoekresultaten als deze is voorzien van een SSL Certificaat!

Gebruiksvriendelijk controlepaneel

Elk hostingpakket is voorzien van het overzichtelijke en gebruiksvriendelijke controlepaneel DirectAdmin. Zo kun je je website of webwinkel tot in de kleinste details naar je hand zetten. En lukt het onverhoopt zelf even niet? Dan helpen wij je in begrijpelijke taal weer op weg.

Support

Vragen of hulp nodig bij het kiezen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. We helpen je graag!