Het komt wel eens voor dat u uw wachtwoord bent vergeten of simpelweg wilt wijzigen voor uw FTP account. Gelukkig is dat eenvoudig te regelen! Wij leggen u het uit in de stappen hieronder.

Stap 1

Log in op DirectAdmin.

Zodra u ingelogd bent in DirectAdmin gaat u naar FTP Management

Stap 2

In het overzicht van de FTP gebruikers ziet u de kolom Account, daar klikt op de gewenste gebruiker om het wachtwoord aan te passen.

Stap 3

U krijgt nu de mogelijkheid om een nieuwe wachtwoord te kiezen of te laten genereren (door op de dobbelsteentje te klikken).
Zodra u een nieuw wachtwoord heeft ingevuld kunt u op de knop Modify klikken om het op te slaan.

Uw FTP account is nu gebruiksklaar. Hulp nodig bij het inloggen op uw FTP-account? Raadpleeg dan deze handleiding: Hoe moet ik via FTP inloggen?

Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op.