Raadpleeg uw hostingaccount gegevens die u van NetMatters heeft gekregen. Om uw website online te zetten zijn er een aantal zaken nodig.

- De website zelf
- Een verbinding met onze server
- Uw ftp adres (bijvoorbeeld ftp.uw-domeinnaam.com)
- Uw gebruikersnaam (Deze staat vermeld in de mail met de login gegevens)
- Wachtwoord
- Poort: (standaard) poort 21

Verder dient u gebruik te maken van een FTP-programma. Wij raden het gebruik van FileZilla aan. U vindt deze op onze website in de downloadsectie'.