Bij sommige supportvragen is het handig als onze supportmedewerker het probleem met eigen ogen ziet, of een handeling op uw computer voor u kan uitvoeren. Hiervoor kunnen wij op afstand uw computer besturen door middel van het programma Teamviewer.

Gebruik één van de twee onderstaande knoppen om Teamviewer Quick Support te downloaden afhankelijk van het besturingssysteem welke u gebruikt (Mac OS of Windows):

Download (Mac OS) Download (Windows)

Als Teamviewer is opgestart, geeft u het ID en wachtwoord door aan de supportmedewerker. Teamviewer zorgt er voor dat er binnen enkele seconden een verbinding met uw computer gemaakt wordt, waarna de supportmedewerker uw computer op afstand kan bedienen om uw problemen voor u op te lossen.

Bij het opstarten van Teamviewer gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

Teamviewer QuickSupport
Wanneer wij klaar zijn, kunt u de verbinding verbreken zodat wij niet langer toegang hebben tot uw computer. Wanneer u Teamviewer opnieuw start zal het wachtwoord anders zijn, wij hebben dus alleen toegang wanneer u dat wenst.