Je persoonlijke gegevens gebruiken wij om logingegevens en facturen te versturen, maar ook om contact met je op te kunnen nemen in dringende gevallen. Probeer je gegevens zo goed mogelijk up-to-date te houden. Dit is erg belangrijk voor goede communicatie.

Adres- en contactgegevens wijzigen

U kunt als volgt uw persoonlijke gegevens bijwerken:

• Log in op je NetMatters account
  • Klik op Gegevens Aanpassen aan de linker kant van je account overzicht
  • Wijzig je gegevens
  • Klik op Opslaan

Contactpersoon wijzigen

Staat uw klantaccount op naam van een onderneming, dan kunt u de administratieve contactpersoon wijzigen via je NetMatters account

• Log in op je NetMatters account
  • Klik op Contactpersonen
  • Wijzig je gegevens
  • Klik op Opslaan