Op onze website vind je artikelen die je kunnen helpen bij het installeren en beheren van je SSL certificaat. Heb je toch liever dat wij het SSL certificaat voor je onderhouden? Dat is geen enkel probleem. Hieronder lees je meer.

Wat heb je nodig?

Je dient aan twee voorwaarden te voldoen:

• Een website die bij NetMatters gehost is.
  • Een betaald en reeds gevalideerd SSL certificaat bij NetMatters of je geeft aan dat je een let’s encrypt SSL certificaat wilt gebruiken.

Wat kost het?

De installatie en het onderhoud van een SSL certificaat kost €20 euro exclusief BTW per installatie per jaar. Wanneer je bijvoorbeeld een wildcard SSL certificaat hebt en je wilt dat wij het installeren op vier verschillende sub domeinnamen, dan betaal je 4 x €20 = €80 euro exclusief BTW per jaar.

Wat doen wij?

Wij zullen de volgende acties voor je uitvoeren:

• Wij installeren het SSL certificaat op je website.
  • Wij testen of al het verkeer over de SSL verbinding loopt en zo nodig zorgen wij ervoor dat alle HTTP bestanden via HTTPS worden ingeladen.
  • Wij testen vervolgens of je website correct werkt en of al het verkeer naar je website beveiligd is door het SSL certificaat.
  • Wij onderhouden en vernieuwen het certificaat tijdig zodat uw website altijd goed beveiligd blijft.

Hoe vraag ik dit aan?

Stuur ons een bericht en vermeld daarbij het volgende:

• Welk SSL certificaat wil je laten installeren?
  • Waar wil je dit SSL certificaat op laten installeren?
  • Indien je gebruik maakt van een CMS (bijvoorbeeld WordPress, Joomla, Drupal, Magento) stuur dan deze inloggegevens ook mee.