Hoe zet ik de SpamExperts spamfilter aan?

De SpamExperts spamfilter van NetMatters filtert 99,9% van alle spam voordat het je inbox bereikt. Zo heb je voor een scherpe prijs gegarandeerd geen last meer van spam. Je kunt de SpamExperts spamfilter aanzetten door in te loggen op je NetMatters-account en naar de beheerpagina van de domeinnaam te gaan.  Vervolgens klik je op 'Extra opties & uitbreidingen', daar vind je de optie SpamExperts Spamfilter waarmee je de filter kunt activeren.