In het volgende artikel kunt u lezen hoe je een nieuwe website (op aparte domeinnaam) aan uw hostingpakket kan toevoegen in DirectAdmin. Zorg ervoor dat je bent ingelogd in DirectAdmin.

1. Klik op 'Domain Setup'

2. Klik op 'Add Another Domain'
  3. Voer de domeinnaam in.
  4. Je kunt ervoor kiezen om de 'Bandwidth en Disk Space' limiet in te stellen voor de domeinnaam.
  5. Het is mogelijk om de domeinnaam SSL, CGI of PHP rechten te geven. Selecteer het vinkje bij de gewenste optie. Als je de gegevens heeft ingevoerd klik je op de knop 'Create'.

6. De nieuwe domeinnaam is nu toegevoegd in Direct Admin. Klik op de 'Home'.

Je krijgt nu een overzicht te zien van de domeinnamen die je heeft toegevoegd. Om je nieuwe domein te beheren klik je op de domeinnaam die je hebt toegevoegd.