Domeinnamen worden door NetMatters geregistreerd met de gegevens die tijdens de aanvraag worden opgegeven. Normaal gesproken betekent dat dat domeinnamen op jouw naam worden geregistreerd.

NetMatters biedt de gratis mogelijkheid om een WHOIS-gegevens af te schermen. Tijdens de aanvraag kan je ervoor kiezen om deze optie te activeren zodat de werkelijke gegevens van de aanvrager anoniem blijven. Wilt u op enig ander moment na de registratie alsnog de anonieme WHOIS activeren? Stuur ons dan even een berichtje, dan maken we dat kostenloos voor u in orde.

Een aantal minder gangbare domeinnaamextensies wordt, bij een anonieme registratie, om technische redenen op onze naam geregistreerd.